30 april 2010

mio min mio

Allmänt

kollade precis på mio min mio, den gick på tv1000, den är bra :>. och det är roligt men kända skådespelare som barn. eller yngre haha ;)
christian bale som jum jum
sen har vi ju christopher lee som kato!alexzandra skickade nån bild också, från den oändliga historien. ni vet atreyu(Noah hathaway)
tror inte han är känd idag,(såg nu på imdb att han var med i lite filmer o så, men har aldrig sett han tror jag) men kul o se hur han ser ut haha :)


29 april 2010

haha

Allmänt

måste säga att jag gillade inte denna, den suger inte. det gör den inte. men, ja sångarna är inte dom bästa och gitarrsnubben som försöker sig in på solot. kanske det bara är jag, såg inte ut som roger waters diggade det så mycket heller, hahah xD.

omg, kolla 1:53. ''this is not WHO I am'' roger waters bara SNAAAAAAAP!. den ska va how.
tjejen sjunger how. men inte killen xD eller tvärtom, hör inte riktigt :p

29 april 2010

bättre

Allmänt

kinderna är mycket bättre kan jag säga :) snart är allt var utklämt och ur världen haha.
sen ärren, ja vissa säger att det blir skitfula ärr om man tar ut piercingarna när dom är infekterade. men vad skulle jag göra jag vaknade på morgonen med piercingarna inklämda i kinderna, och kunde knappt göra en min.
så fort jag tog ut dom gjorde det mindre ont, det spännde inte lika mycket, så ni tror väl fan inte jag sätter in dom igen.. nejnej.
ok, det kanske blir lite fulare ärr, so? det enda ärret jag har stört mig på är det mellan tuttarna, och det börjar faktiskt bli fint nu. det är inte ärren jag oroar mig för, utan svullnaden. men den har lagt sig gott nu. inte helt. men gott haha. soon enough. nu ska jag morgontrycka ut varet ;) sen ska jag ner och äta ( omjag kan) och  ta min äckliga pilla.

så ser det ut idag, finfint.
har en bild från första dagen som verkligen är HEMSK. jag ser verkligen ut som en hamster

här är bilderna, har kladdat över dom för att jag tycker dom är så äckliga.
alltså 2 dagar sen: